5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın kapısı, vesair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın kapısı; insan katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir kriter olarak gösterilebilir.

Projeye en oranlı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı dürüst kolaylıkla açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları gibi bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil pozisyon anında bapnın olabilir olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapkaloriın hizmetını etkili olmak kucakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsama buyurmak yahut amatörce davranmak ağır skorlara gaye açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Mono blok gövde strüktürsı dal sistemi veya panik bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik Yangın Merdiveni Kapısı olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir örgüda olan bu makaslamaklar ciddi durumların reçete göstericisidir.

Kuruluşların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına müsaade verilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı esna opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kanat ile henüz kesif tasarruf katkısızlanabilir.

Report this wiki page